Close
Ta kontakt


Om Oss

 

e-varme.no importerer og utvikler produkter for rørleggerbransjen som vi selger til proffkunder over hele landet. Vi har spesielt fokus på varmeprodukter, men vi tilbyr også et bredt utvalg av andre produkter. Vi gir rådgivning om installasjon, vedlikehold og utfører prosjektanalyser.

 

Som spesialister innenfor dette feltet har vi inngående kunnskap og kan tilby deg kun de beste løsningene. Vi har installert varmepumper siden 2007, og vår langvarige erfaring gjør det mulig for oss å tilpasse optimale løsninger basert på hver enkelt kundes individuelle behov.

 

Vi streber etter å imøtekomme hver kundes behov og fremheve de beste egenskapene til utstyret vi representerer. Varmepumper er produkter som er avhengig av profesjonell installasjon og jevnlig vedlikehold for å oppnå lang levetid og effektivitet. Våre eksperter vil alltid gi kvalifisert rådgivning, profesjonell installasjon og fremragende vedlikehold.

 

Vårt hovedmål er kvalitet, derfor benytter vi kun materialer av høy kvalitet ved installasjonen av utstyret. Vi er alltid interessert i ny teknologi og oppdateringer innenfor installasjon for å sikre at vi oppnår de beste resultatene på alle mulige måter.

 

Når vi tilbyr utstyr, har vi som mål å gi kunden valuta for pengene. Vi representerer anerkjente globale utstyrsprodusenter som har vært innen oppvarmingsbransjen i over et tiår. Vi forplikter oss til å overholde alle standarder, gi ansvarlige tilbud og levere alle produsentgarantier under driften av utstyret.

 

Våre produktsegmenter inkluderer:

 

 

- Varmepumper, bergvarme og luft-vann-systemer
- Komplette gulvvarmesystemer med termostater
- Trykkdeler for varme og sanitær
- Radiatorer, viftekonvektorer og tilbehør
- Komplette systemer for tappevann
- Produktutvikling for andre leverandører og grossister
- Spesialprodukter som havkollektorer, magnetittfilter, varmeanlegg for industribygg og passive kjølesystemer

 

 

Vi har mange kunder som tidligere har måttet kjøpe dyre materialer, men i mange tilfeller har vi hjulpet dem med å finne produsenter som kan levere til konkurransedyktige priser.

 

Vi tilbyr også følgende tjenester:

 

- Vedlikehold
- Garanti og reparasjoner
- Teknisk service
- Igangkjøring og feilsøking

 

Vårt mål er å hjelpe deg med å velge den beste løsningen.

 

GORILLA VVS AS  Org nr: 925 626 643

E-post: info@e-varme.no
Telefon: +47 46344425